loader image
Skip to content

O nama

Udruga

Udruga za poticanje zdravih životnih navika #ostanimozdravi, osnovana je radi širenja svijesti o važnosti prihvaćanja zdravih životnih stilova i radi podrške i edukacije u tom procesu.

Svrha Udruge je potaknuti širu populaciju na prihvaćanje samoodgovornosti za očuvanje vlastitog zdravlja i pružiti im stručnu podršku i motivaciju.

U tu svrhu #ostanimozdravi organizira tečajeve, radionice, vježbaonice, hodačke i planinarske grupe…različite aktivnosti s ciljem zdravstvenog prosvjećivanja i motiviranja na napuštanje nezdravih životnih navika.

Predsjednica Udruge

Predsjednica Udruge je Daniela Vukšić-Hršak, po struci je liječnica opće medicine a prema srednjoškolskom obrazovanju fizioterapeutkinja. Nositeljica je i licence za trenericu Nove njemačke škole leđa.

Nakon rada u obiteljskoj medicini, potpuno se posvetila radu na unapređenju zdravlja i prevenciji bolesti.

„Medicinska je struka nošena novim tehnološkim i znanstvenim napretcima, zanemarila sami početak, a to je način života kojim svaki pojedinac živi i kojim može stvoriti temelje zdravlja ali i bolesti. Liječnici i na tom putu očuvanja zdravlja moraju imati ključnu ulogu, podučavati, motivirati, pružati primjer“

Daniela